ANASAYFA > Haberler > Tekstil Sanayi Müzesi’nde Doğanın Güzellikleri Fotoğraf Sergisi

Tekstil Sanayi Müzesi’nde Doğanın Güzellikleri Fotoğraf Sergisi

TEKSTİL SANAYİ MÜZESİ’NDE DOĞANIN GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ
– MERİNOS TEKSTİL VE SANAYİ MÜZESİ, KAMİL TOLON SANAT VE BİLİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİN ÇEKTİĞİ BİYOLOJİ TEMALI MAKRO FOTOĞRAFLARDAN OLUŞAN ‘DOĞANIN GÜZELLİKLERİ’ TEMALI SERGİYE 23 MAYIS TARİHİNE KADAR EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR.

BURSA – Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi, Kamil Tolon Sanat ve Bilim Merkezi öğrencilerinin çektiği biyoloji temalı makro fotoğraflardan oluşan ‘Doğanın Güzellikleri’ temalı sergiye 23 Mayıs tarihine kadar ev sahipliği yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi, edebiyattan sanata, bilimden teknolojiye katkı sunmaya devam ediyor. Kamil Tolon Sanat ve Bilim Merkezi öğrencilerinin çektiği biyoloji temalı makro fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi, düzenlenen törenle Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi’nde açıldı. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik, proje danışmanı Biyoloji öğretmeni Abdulmüttalip Akkaya, okul idarecileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Başkanvekili Muhsin Özlükurt, 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın coşkuyla kutlandığı günde Merinos Tekstil ve Sanayi Müzesi’nin anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptığını söyledi. Öğrencilerin özveriyle çektiği makro fotoğrafların oluştuğu serginin herkes tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini belirten Özlükurt, serginin hazırlanmasında emeği geçen idarecilere, öğretmenlere, öğrencilere teşekkür etti. Özlükurt, serginin 23 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebileceğini dile getirdi.
Konuşmaların ardından katılımcılar sergiyi gezdi. Proje danışmanı Abdulmüttalip Akkaya, çalışmalar hakkında konuklara bilgi vererek, çalışmanın hazırlanma aşaması hakkında bilgi verdi.

3 responses to “Tekstil Sanayi Müzesi’nde Doğanın Güzellikleri Fotoğraf Sergisi”

1. Siteniz çok güzel ve başarılı
    Olarak Başarılar Dilleriz.

2. Buse Yıldırım diyor ki:

Web sitenizi beğenerek ziyaret ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla.

7 × sekiz =